T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / ALAŞEHİR - Alaşehir Yeşilyurt Gürbüz Altın Çok Programlı Anadolu Lisesi

İSMET CENGİZ - MÜDÜR YARDIMCISI

1991 yılında Alaşehirde doğdu. İlkokulu ve Ortaokulu MANİSA/Sarıgöl Bağlıca köyünde okuduktan sonra 9.Sınıfı Bodrum Turgutreis  Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 10,11,12. Sınıfı ise Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi´nde okuyup mezun oldu.

2013 yılında Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi, Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Öğretmenliği Alanından mezun oldu.

ÇALIŞMA HAYATI:

-- 2014-2015 Manisa/Sarıgöl/ Bağlıca Halil Duran İlköğretim Okulu ( Ücretli Öğretmen )

-- 2015-2017 Trabzon/ Vakfıkebir Turizm Eğitim Merkezi ( Öğretmen)

-- 2017-2021 Trabzon/ Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Öğretmen)

-- 2021-2022 Manisa/ Kula Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Öğretmen)

-- 2022 Eylül´den itibaren Manisa/ Alaşehir Yeşilyurt Gürbüz Altın ÇPAL ( Müdür Yardımcısı)