T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / ALAŞEHİR - Alaşehir Yeşilyurt Gürbüz Altın Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şbt

11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ SINAV SİSTEMİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME VE İNTİHARLA MÜCADE KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İTİBARİYLE UYGULANMAYA BAŞLANAN YENİ ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ. AHMET ALTAN ANADOLU LİSESİ REHBERLİK ÖĞRETMENİ MURAT ÖZTEKİN´İN SUNUMUYLA SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ SINAV SİSTEMİ TANITILDI. YENİ PUAN TÜRLERİ VE BÖLÜMLER HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ. BU ÇALIŞMAYLA ÖĞRENCİLERİMİZ HEM BİLGİ SAHİBİ OLDULAR HEM DE SORMAK İSTEDİKLERİ SORULARA CEVAP BULDULAR.

KATILIMLARINDAN DOLAYI AHMET ALTAN ANADOLU LİSESİ REHBERLİK ÖĞRETMENİ MURAT ÖZTEKİN´E TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı Yeşilyurt Gürbüz Altın Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Yeşilyurt Ortaokulu olarak birlikte düzenlediğimiz programla kutladık. Kutlama Programına her iki okulun öğretmen ve öğrencileri, velilerimiz ve Yeşilyurt Mahalle sakinleri de katılım gösterdiler.

Fotoğraf Galerisine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Kas

Bakım ve onarıma ihtiyacı olan banklarımız Alaşehir Belediyesi ekiplerince tamir edildi. Tamirat işlerinin ardından okulumuzun imkanlarıyla boyanan banklarımız, yeni haliyle öğrencilerimizin hizmetine sunuldu. Okul Müdürümüz Ali ALTINTAŞ´ın girişimlerine kayıtsız kalmayarak gerekli desteği sağlayan Alaşehir Belediyesine teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Temsilcisi Seçimi 26.10.2018 Tarihinde yapılmıştır. Öğrencilerimizde demokrasi bilincinin gelişmesi adına çok büyük katkısı olan okul temsilcisi seçimleri sayesinde öğrencilerimiz özgür iradelerini kullanarak en temel vatandaşlık ödevlerinin bir provasını yapmış oldular.

Yapılan seçimler sonucunda 11-A (MUHASEBE) Sınıfı öğrencisi İbrahim CEMER, okul temsilcisi olarak seçilmiştir. Kendisine çalışmalarında başarılar dileriz.

Eyl

TÜRK-İSLAM GELENEĞİNDE ÖNEMLİ BİR YERİ OLAN AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİNİ OKUL İDARECİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ, VELİLERİMİZ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE ALAŞEHİR´İN FARKLI OKULLARINDAN MİSAFİRLERİMİZLE BİRLİKTE YERİNE GETİRDİK. YEŞİLYURT MAHALLE SAKİNLERİNİN DE DESTEĞİYLE KARA KAZANDA VE ODUN ATEŞİNDE PİŞİRİLEN AŞUREMİZİ MİSAFRİLERİMİZE İKRAM ETTİK.

OKUL MÜDÜRÜMÜZ ALİ ALTINTAŞ: " BUGÜN KÜLTÜRÜMÜZÜN ÖNEMLİ BİR DEĞERİNİ YAŞATMAKLA MUTLU OLDUKLARINI İFADE EDERKEN, ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ VE YEŞİLYURT MAHALLE HALKININ EL ELE VEREREK ÇOK GÜZEL BİR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA ÖRNEĞİ GÖSTERDİĞİNİ; GÜZEL BİR GÜNDE OKULUMUZUN ÇATISI ALTINDA TAKDİRE ŞAYAN BİR BİRLİK VE BERABERLİK TABLOSU OLUŞTUĞUNU BELİRTTİ. ALİ ALTINTAŞ AŞURE GÜNÜ ORGANİZASYONUNDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE VE KATILIMLARINDAN DOLAYI MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ.

MADDE BAĞIMLILIĞI VE ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KORUNMA EĞİTİMİ

BİYOLOJİ ÖĞRETMENİMİZ SÜREYYA CANKARDAŞ´IN HAZIRLAYIP SUNDUĞU MADDE BAĞIMLILIĞI VE ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KORUMA EĞİTİMİ OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Şbt

OKULUMUZ FELSEFE ÖĞRETMENİ İNAN KAYATÜRK´ÜN BAĞIŞLAMIŞ OLDUĞU ZEYTİN  FİDANLARININ DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. FİDAN DİKME ÇALIŞMAMIZA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİZ SUNARIZ. ETKİNLİĞE KATILANLAR:

-- OKUL MÜDÜRÜ : ALİ GÖK

-- MÜDÜR YARDIMCISI : MURAT AŞVEREN

-- FELSEFE ÖĞRETMENİ : İNAN KAYATÜRK

-- KİMYA ÖĞRETMENİ : ÇAĞLAR ALAKUŞ

-- MATEMATİK ÖĞRETMENİ: MEHMET GÖNEN

-- EDEBİYAT ÖĞRETMENİ : İHSAN ÇAVDAR

-- ÖĞRENCİLERİMİZ: TUFAN TOKUÇ(12-A/AND),  MUHAMMET DİNÇ(12-A/AND),  SÜLEYMAN ÖZEN (11-A/MUH)

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği faaliyetlerimiz planlandığı şekilde yürütülmektedir. Okul Aile Birliğimizin Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin isimleri ve iletişim bilgileri aşağıdaki bağlantıda belirtilmiştir. Ayrıca Denetim Kurulumuzun Ekim 2017  dönemine ait denetleme raporları da kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN İNAN KAYATÜRK ÖNCÜLÜĞÜNDE OKULUMUZ BAHÇESİNE FİDAN DİKME ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.

May

02.05.2017 TARİHİNDE OKULUMUZDA DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ TANITIM ETKİNLİĞİNDE YEŞİLYURT VE ÇEVRE MAHALLELERİN ORTAOKULLARINDA ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLAN 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADIK.

ETKİNLİĞİMİZDE MİSAFİR ÖĞRENCİLERİMİZE OKULUMUZU TANITTIK VE BİLGİLENDİRDİK.

SONRASINDA İSE TÜM YEŞİLYURT HALKINA, ÖĞRENCİLERİMİZE VE MİSAFİR ETTĞİMİZ ÖĞRENCİLERE PİLAV VE AYRAN İKRAMI YAPTIK.

BU SAYEDE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN ÜST ÖĞRENİMDE TERCİH EDEBİLECEKLERİ OKULLAR HAKKINDA SAĞLIKLI BİLGİLER EDİNMESİNİ VE OKULUMUZU BİZZAT GÖRMELERİNİ SAĞLADIK.

AYNI ZAMANDA ÇEVRE OKULLARDA OKUYAN ÖĞRENCİLERİN VE ÖĞRETMENLERİNİN BİR ARAYA GELEREK KAYNAŞMALARI VE İLETİŞİM KURMALARI DA ÖĞRENCİLERİN SOSYALLEŞMESİ ADINA ÇOK GÜZEL BİR OLANAK SAĞLAMIŞ OLDU.

EMEĞİ GEÇEN TÜM İDARECİ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Ekm

Okulumuzun önümüzdeki beş yıllık hedeflerini ve çalışma prensiplerini içeren strajik planımız hazırlanmıştır.