T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / ALAŞEHİR - Alaşehir Yeşilyurt Gürbüz Altın Çok Programlı Anadolu Lisesi

MADDE BAĞIMLILIĞI VE ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KORUNMA EĞİTİMİ

BİYOLOJİ ÖĞRETMENİMİZ SÜREYYA CANKARDAŞ´IN HAZIRLAYIP SUNDUĞU MADDE BAĞIMLILIĞI VE ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KORUMA EĞİTİMİ OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Şbt

SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ SINAV SİSTEMİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İTİBARİYLE UYGULANACAK OLAN YENİ ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ. AHMET ALTAN ANADOLU LİSESİ REHBERLİK ÖĞRETMENİ MURAT ÖZTEKİN´İN SUNUMUYLA SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ SINAV SİSTEMİ TANITILDI. YENİ PUAN TÜRLERİ VE BÖLÜMLER HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ. BU ÇALIŞMAYLA ÖĞRENCİLERİMİZ HEM BİLGİ SAHİBİ OLDULAR HEM DE SORMAK İSTEDİKLERİ SORULARA CEVAP BULDULAR.

KATILIMLARINDAN DOLAYI AHMET ALTAN ANADOLU LİSESİ REHBERLİK ÖĞRETMENİ MURAT ÖZTEKİN´E TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Şbt

OKULUMUZ FELSEFE ÖĞRETMENİ İNAN KAYATÜRK´ÜN BAĞIŞLAMIŞ OLDUĞU ZEYTİN  FİDANLARININ DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. FİDAN DİKME ÇALIŞMAMIZA KATILAN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİZ SUNARIZ. ETKİNLİĞE KATILANLAR:

-- OKUL MÜDÜRÜ : ALİ GÖK

-- MÜDÜR YARDIMCISI : MURAT AŞVEREN

-- FELSEFE ÖĞRETMENİ : İNAN KAYATÜRK

-- KİMYA ÖĞRETMENİ : ÇAĞLAR ALAKUŞ

-- MATEMATİK ÖĞRETMENİ: MEHMET GÖNEN

-- EDEBİYAT ÖĞRETMENİ : İHSAN ÇAVDAR

-- ÖĞRENCİLERİMİZ: TUFAN TOKUÇ(12-A/AND),  MUHAMMET DİNÇ(12-A/AND),  SÜLEYMAN ÖZEN (11-A/MUH)

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği faaliyetlerimiz planlandığı şekilde yürütülmektedir. Okul Aile Birliğimizin Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin isimleri ve iletişim bilgileri aşağıdaki bağlantıda belirtilmiştir. Ayrıca Denetim Kurulumuzun Ekim 2017  dönemine ait denetleme raporları da kamuoyunun bilgisine sunulmuştur.

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Temsilcisi Seçimi Yapılmıştır. Temsilci seçimimiz öğrencilerimizde demokrasi bilincinin gelişmesi adına çok faydalı olacaktır.

Yapılan seçimler sonucunda 12-A (MUHASEBE) Sınıfı öğrencisi ÖMER MERES, okul temsilcisi olarak seçilmiştir. Kendisinde çalışmalarında başarılar dileriz.

Nis

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN İNAN KAYATÜRK ÖNCÜLÜĞÜNDE OKULUMUZ BAHÇESİNE FİDAN DİKME ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.

May

02.05.2017 TARİHİNDE OKULUMUZDA DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ TANITIM ETKİNLİĞİNDE YEŞİLYURT VE ÇEVRE MAHALLELERİN ORTAOKULLARINDA ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLAN 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADIK.

ETKİNLİĞİMİZDE MİSAFİR ÖĞRENCİLERİMİZE OKULUMUZU TANITTIK VE BİLGİLENDİRDİK.

SONRASINDA İSE TÜM YEŞİLYURT HALKINA, ÖĞRENCİLERİMİZE VE MİSAFİR ETTĞİMİZ ÖĞRENCİLERE PİLAV VE AYRAN İKRAMI YAPTIK.

BU SAYEDE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZİN ÜST ÖĞRENİMDE TERCİH EDEBİLECEKLERİ OKULLAR HAKKINDA SAĞLIKLI BİLGİLER EDİNMESİNİ VE OKULUMUZU BİZZAT GÖRMELERİNİ SAĞLADIK.

AYNI ZAMANDA ÇEVRE OKULLARDA OKUYAN ÖĞRENCİLERİN VE ÖĞRETMENLERİNİN BİR ARAYA GELEREK KAYNAŞMALARI VE İLETİŞİM KURMALARI DA ÖĞRENCİLERİN SOSYALLEŞMESİ ADINA ÇOK GÜZEL BİR OLANAK SAĞLAMIŞ OLDU.

EMEĞİ GEÇEN TÜM İDARECİ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Ekm

Okulumuzun önümüzdeki beş yıllık hedeflerini ve çalışma prensiplerini içeren strajik planımız hazırlanmıştır.