T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / ALAŞEHİR - Alaşehir Yeşilyurt Gürbüz Altın Çok Programlı Anadolu Lisesi

HAYIRSEVERLERİMİZ

GÜRBÜZ ALTIN

GÜRBÜZ ALTIN:  Okulumuzun yapımını üstlenen hayırseverimizdir.


MANİSA Alaşehir doğumlu başarılı bir iş adamıdır. Bölgemizde okul yaptırma şerefine nail olmuş en genç hayırseveridir. Başarısının % 1'ini dehasına, % 99'unu ise çalışmasına ve alın terine borçlu olduğunu belirtmektedir.


Gürbüz ATIN, eğitime büyük önem vermekte  ve cahilliğin bütün kötülüklerin anası olduğuna inanmaktadır. Onun bu güzel  düşüncesi ; eşi Hülya ALTIN Hanımefendinin de destekleriyle birleşince bir okul yaptırma fikrine dönüşmüştür. Alaşehir'e bağlı Yeşilyurt Kasabasında bulunan Çok Programlı Lise'nin atıl bir binada çok kötü şartlarda eğitim verdiğini görür ve bu duruma gönlü razı olmaz.


Bunun üzerine okulun yeri olarak Yeşilyurt'u seçmiştir. Eğitime hizmet için yola çıkan Gürbüz ALTIN, bu amacını gerçekleştirebilmek için on beş (15) dönümlük bağını satmış ve büyük bir fedakarlık örneği göstererek bu okulu öğrencilerimizin hizmetine sunmuştur.

Onun sayesinde Yeşilyurt yeni, donanımlı, her türlü imkana sahip, mükemmel bir eğitim yuvasına kavuşmuştur. Okulumuz imkanları, fiziki altyapısı ve çevre düzenlemesiyle eşine az rastlanır güzelliktedir.


Değerli hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunarız.




 











 


 

 

HALİL SAV: Yeşilyurt sakinlerimizdendir. Çiftçilikle uğraşmaktadır. Halil Bey okulumaza mescit, okulumuzun bahçesine de çeşme yaptırmıştır. Gerekli olduğu zamanlarda kendisine ait teknik ve araç gereçleri okulumuzun hizmetine sunmuştur. Kendisine teşekkürlerimizi sunarız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.03.2016 - Güncelleme: 05.10.2022 11:12 - Görüntülenme: 1647
  Beğen | 9  kişi beğendi